гардероб

С какво се отличават модерните гардероби от своите предшественици?

Ако сте от поколението, което не е израснало с видеоигрите и интерактивната телевизия то със сигурност помните игрите на криеница в гардероба. Да, добрите стари гардероби бяха толкова големи, ме наистина дете на 5 години спокойно можеше да се  скрие в него и то доста успешно. Този гардероб ни навява мили спомени и наистина неусетно успява да се превърне в един инструмент, който се е ползвал не само за прибиране на целия домашен текстил, но и за игри и забавления. Е, съвременните гардероби почти не си приличат със своите предшественици поне по размерите си, защото и тенденциите, които днес ни представя самото строителство е далеч по – различно от това да успеем да се възползваме от огромен гардероб. А друга разлика от близкото минало и съвременните гардероби е в това, че старите модели, които помним се налагаше да поберат покъщнината на всеки от членовете на домакинство докато сега нещата са съвсем разграничени и наистина потребителите могат да си изберат такъв гардероб, който персонално да се ползва само от тях. В стаята на децата си има друг, така че в един дом вече има повече от една мебел за прибирането на текстил.Модул гардероб

Действително основната разлика между гардеробите от миналото и сега е в това, че днешните се предлагат в изключително многообразни вариации. Така например ако посетите категорията гардероби – mebelilenistyle.com ще забележите, че производителя и търговец може да ви изуми с иновативните си гардероби, които са станали по-малогабаритни като размери, но пък изключително подобрени от функционална гледна точка. Вратите на гардеробите се отварят с плъзгане, което спестява много голяма част от пространството, а разпределението на рафтовете и вътрешното оформление наистина се оказва невероятно практично за да можете да намирате лесно  и бързо всяка дреха.

За жалост съвременните гардероби са проектирани да бъдат много по-функционални и компактни и трудно ще можете да ги ползвате за игри. Но  и съвременните деца са доста далеч от иглите, които помним и за тях гардероба е просто мебел, от която да извадят облеклото си за излизане. Стилни и доста добри като решения са модерните гардероби, които ни предлагат от ЛениСтил. Естествено те са съобразени изцяло от нашите потребности  и индивидуални нужди. Ефективни и практични решения, с които можете да намерите точно онова, което да оформи домашния кът като перфектно организиран и грижещ се за нашите вещи. В каталога на Лени Стил ще откриете разнообразие от еднокрилни, двукрилни, трикрилни и всякакви модели гардероби, чиито функции са приложими във всяко модерно домакинство.