диван разтегателен

Три основни предимства на разтегателните дивани

Диваните са сред най-предпочитаните модели мека мебел и това не е случаен факт. Причините за масовото използване на продуктите в домакинството, както и в хотели, офиси, заведения и други се дължи на това, че това са мебели, които са лесно приспособяващи и наистина предлагащи невероятна интериорна линия, и уют. Освен чисто визуално диваните имат и редица други положителни качества, върху които днес ще насочим вниманието ви. Тъй като са адаптивното и присъстващо решение за обзавеждане на един дом освен красиви диваните е препоръчително да бъдат и функционални. Точно затова ще представим три техни доста добри опции и възможности, които наистина ще внесат улеснение и перфектна концепция в интериорно отношение.Двуместен диван

  • Моделите разтегателни дивани разполагат с функция сън. Това задължителен вариант, с който наистина можем да разкрием потенциала на своя дом. Ако и при вас местата за спане са в недостиги търсите по-добрата алтернатива от походното легло то ето, че решението е тук – в лицето на разтегателните дивани, които са лесно трансформиращи се и максимално задоволяващи потребностите ви за спокоен и здравословен сън. Механизмите са наистина многообразни. От пружинни до клик-клак, а предпочитанията на клиентите все повече се насочват към онези, които са максимално опростени и не изискват кой знае какви инженерни умения за ползването им.
  • Разтегателните дивани освен, че предлагат вариант за спане имат още един огромен плюс. Това е подматрачната ракла. Тази функционалност е втората като изискване от страна на клиентите. Наистина недостигащите гардероби и шкафове за прибиране на домашния текстил лесно могат да се разрешат и то именно с разтегателен диван, който има подматрачна кухина.
  • На трета позиция по практичност и функционално решение за обзавеждане на дома няма как да не акцентираме върху свалящите се калъфи на тапицерията. Наистина е много важно днес да разполагаме с вариант, който да поддържа дивана ни в перфектно състояние без да се налага да наемаме професионална почистваща фирма. Така, че разтегателен диван, за който сами можем да се грижим е перфектното решение, с което да задоволим интериорните си нужди.