двойна подматрачна рамка

Подматрачни рамки според размера, цената и материала на производство

И Вие ли търсите идеалното легло, което да ви осигури здравословен и спокоен сън? И колко сте готови да изхарчите за перфектния и съвършен продукт? Ако парите не са проблем и искате наистина да намерите идеалното легло няма да е трудно да постигнете желания резултат. Но се оказва, че не парите са онзи елемент, с който бихте създали съвършеното спално решение, а подматрачната рамка. Това е част от леглото, което остава невидимо и доста хора подценяват подбора ѝ. А всъщност е много съществен елемент, който осигурява стабилността на тялото по време насън и наистина допринася за постигането на здравословен и качествен сън. Избора на подматрачна рамка би затруднил дори онези от вас, които смятат, че с повечко инвестирани средства ще получат идеалния продукт. Парите в случая са ресурс, но не са в основата на това да сте напълно сигурни, че когато изхарчите повече ще получите именно онова, което напълно да ви удовлетвори.рамка подматрачна

И така ако е време за нова подматрачна рамка първата ви стъпка е не да определите бюджета, а степента на стабилност която желаете тя да ви осигури. Характерна особеност при рамките е, че те както и матраците се изработват в конкретни размери, така че наистина да паснат идеално на съответните видове легла. За единично легло например се нуждаете от подматрачна рамка се единичен размер, а респективно и за двойно легло – двойна рамка.

Освен размерите следващата важна стъпка е избора на материал. Най-предпочитани, а също така и предлагани от производители и консултанти в търговските обекти подматрачни рамки са онези с ламели от иглолистна дървесина. Главната конструкция може да бъде метална, пластмасова или отново дървена. Въпросът е защо ламелите да бъдат задължително от дърво. Всъщност причината е повече от ясна. Иглолистната дървесина е изключително гъвкава, но същевременно с това и много здрава. Така клиентите имат невероятния шанс да осигурят дългосрочно на тялото си нужната им опора и стабилност, която да им предостави супер удобство по време на почивка и сън.

Има подматрачни рамки и с метални ламели, но наистина при тях риска от скърцане при всяка смяна на позата е много по-голям. Оказва се, че дори да са произведени от материал, който е с ниско ниво на корозиращи свойства в даден момент се появяват ръждиви участъци. Затова приоритетни модели при подматрачните рамки са именно онези, които са изработени от висококачествена иглолистна дървесина и предлагат на потребителите невероятен комфорт и удобство. В онлайн магазин за мебели Орхидея ви очакват разнообразни предложения на винаги добри цени, така че сега е момента да се възползвате от най-добрите оферти на пазара.