Предимствата на плъзгащите се врати

Приложението на механизмите, позволяващи приплъзване на вратите при отваряне са доста разпространени при изработката на мебели. Особено влияние този метод оказва при гардеробите като така се създава наистина уникална , елегантна визия на самата мебел. Сектора мебелно производство изработва проекти, в които се използват плъзгащи се механизми, чиято цел е да се създаде визия и практичност. Противно на очакванията на много клиенти гардеробите с плъзгащи врати са изгоден вариант, който биха могли да си позволят. Знаете ли, че не е само една причината да се избират мебели с такова отваряне на вратите. Главната причина за това е спестяването на пространство. В много жилища не достатъчното пространство предизвиква известна доза неудобство. Ставали сте свидетели как вратата на гардероба опира в леглото и с прикляквания и други гимнастически упражнения се опитвате да извадите от гардероба тениската, която да облечете. Е, с плъзгащите се врати на новия гардероб това няма да се случи.гардероб с плъзгащи се врати

Много практични, такива които не изискват допълнително пространство колкото е ширината на врата тези гардероби с плъзгащо се отваряне е затваряне са много практичен вариант за мебелиране. Те могат да се използват също при обзавеждането на хотелски стаи, офиси и други помещения, в които параметрите на стаята са недостатъчни за врата със свободно отваряне.

Преди години се разпространяваше твърдението, че гардеробите с плъзгащи врати са доста неефективни, механизмите им лесно се чупят и че реално покупката име е чиста загуба на пари. С подобряване на технологиите за производство на тези механизми клиентите вече са доста по-сигурни, тъй като съответните елементи, които спомагат за плъзгането на крилата притежават и производствена гаранция. Това дава сигурност и безопасност, че ще използвате достатъчно дълго във времето и няма непрекъснато да тръпнете в очакване плъзгащия механизъм да се развали. Съвременната мебелна индустрия употребява висококачествени продукти и материали. Няма и как да бъде по друг начин след като конкуренцията е толкова голяма, че загубата дори на един клиент може да повлияе върху месечните Ви разчети за печалби, загуби и разходи.

Затова ЛениСтил се доверява на партньори с опит и гарантиращи изключителното качеството на плъзгащите се механизми, влагани в производството на гардероби. Стилната мебел освен с визия впечатлява и с функционалност и практичност. Именно с това ще ви зарадват новите модели гардероби с плъзгащи се врати. Подарете си удобство, изисканост и елегантност. Поставени в спалня, детска стая, хотел или офис тези мебели допринасят за излъчване, което да е приятно за окото.