Впечатляващи тенденции при скринове 2017

Модните тенденции през 2017 при мебелното производство са изключително цветни. Напоследък хората предпочита да са обкръжени от повечко цвят и настроение и това е напълно логично като се има предвид сивото ни ежедневие. Ето, че един акцент върху белия скрин може да внесе малко свежест и стил в спалнята Ви. днес ще представи тенденциите при скринове 2017. Тук първото , което прави впечатление е размера и формата на мебелите. Традиционните модели са заменени с модерно съчетание от шкаф и разположени на различна височина мини чекмеджета. Защо спалнята да е скучна след като можете да я разнообразите с естетичната визия на новия си скрин.

Наричат ги още комоди, но този термин някак звучи по-тежко и не се вписва в представите ни за лекота и съвременно излъчване. Затова ще продължим да използваме по-приятната думичка „скрин“. Виждаме го в спалнята, в детската стая и защо не в дневната. Винаги можем да оптимизираме и освежим помещението с мебел, която да се адаптира без да има определени изисквания за пространство и интериорно съчетание. Наистина новите скринове 2017 са изключително адаптивни. Те пасват не просто на обстановката, а реално стават част от нея. Хаосът веднага е елиминиран и дори дребните вещи, на които трудно намирате място са грижливо прибрани по местата си.

Защо да купувате огромни гардероби, на които така и не успявате да намерите подходящото място? Вземете си скрин, в който да подредите повече вещи и освен това винаги можете лесно да ги намирате. За да се впуснете в предизвикателството да купите нова мебел е редно да използвате някои важни трикове за това на какво да наблегнете като детайли. Здравия скрин би бил добър вариант, защото ще можете да го използвате по-дълго във времето. Но не е достатъчно той да бъде единствено здрав. Качествената мебел има характер. Тя излъчва красота и е изработена със стил. Ето още един важен и конкретен момент, който да имате предвид.  Обърнете внимание и на механизмите. Тенденциите през  2017 са насочени към иновативни плавно затварящи се механизми, които дават сигурност, стабилност  и елегантен вид на скрина. Възможностите за изработка на скринове без обков също се предвижда като модерна тенденция и потребителите са особено впечатлени от тези варианти.

Снежно бяла основа, аранжирана с лакирани лилави чекмеджета в горния ред са изключително позитивни като настроение, което един скрин би внесъл в интериора. Забавни цветни десени превръщат помещението в поляна изпълнена с цветя и живот. Искате ли да допълните пейзажа у дома с такива стилни мебели? Заповядайте и се запознайте с предложенията на ЛениСтил.