диван

Защо ъгловият диван е подходящ за модерната кухня

Ако кухнята ви има отворена концепция и е съчетана с трапезария или дневна зона, то диванът задължително трябва да присъства. Той носи чар, създава комфорт и без него помещението не би изглеждало толкова домашно. Клиентите на мебелен магазин https://www.venus.bg/мека-мебел/кухненски-ъгли споделят, че тези артикули са неизменна част от домовете им. Ако пред артикула е сложна трапезна маса, той може да бъде удобното място на което ще се настаним докато се храним. Също така на него може и да си почиваме в друг момент от деня.

Как да изберете правилния модел от възможностите във venus

За да се спрете на наистина перфектния вариант трябва да си отговорите на въпроса дали тази мебел ще се използва пред трапезната маса за настаняване на семейството или ще има декоративна функция в моментите когато релаксираме. Обикновено ъгловите модели в кухнята изпълняват много функции. Те могат да се използват като места за сядане когато се храним, като мебел на която да си починем през деня или за друго. Моделите в магазин venus притежават механизъм, който превръща ъгловия диван в спалня. Това е перфектно, тъй като в модерните малки апартаменти пространството никога не достига. Ако смятате да използвате активно тази функция е добре да се поинтересувате от вида на механизма и дали той би издържал на ежедневна експлоатация. Благодарение на практичните кухненски ъгли вие ще имате място за активна почивка и в същото време интериорния стил в стаята ще бъде перфектен.

Трапезен ъгъл

Трапезен модел Криси с функция сън от venus:

  • Красив и удобен предлага се с функция „Сън“;
  • Модел, който чудесно ще се впише в интериора на всяка трапезария;
  • С надеждна конструкция гарантираща здравина и запазване за дълъг експлоатационен период;
  • Конфигурация от голям диван с подматрак, малък диван с ракла и още една част.

Кухненската част не е задължително да служи само за хранене. Тя може да бъде идеалната всекидневна с помощта на ъгловия диван venus.