президентски офис стол

Създайте стилна и практична офис среда с актуалните столове на Венус

В последните години управителите на фирми разбраха колко е важно интериорът в офисите им да бъде на високо ниво. Не само естетиката обаче е това, което трябва да ви привлече към модерното оборудване. Комфорта на служителите е от особено значение за тяхната продуктивност и мотивация за работа, така че не пропускайте да ги снабдите с достатъчно функционални и практични офис столове. Мебели Венус  представят богат каталог с разнообразни артикули, които ще ви помогнат да направите пространството перфектно за работа.

Офис столът – важната мебел, която ни помага ежедневно

Прекарвайки времето си пред компютъра се сблъскваме с някой здравословни проблеми. Няколко часа в седнало положение могат да доведат до сериозни схващания и болки в цялото тяло. Тук идва и ролята на ергономичния офис стол, който ще ни позволи да заемем такава позиция на тялото при която ще бъдем истински отпуснати. Функционалността, която притежават тези модели се дължи на техните ергономични подобрения. Човек може да променя височината спрямо собствените си изисквания, наклона на седалката или подлакътниците. По-качествените столове притежават и релакс механизъм, благодарение на когото в определени моменти може да се излегнем комфортно назад. Колелцата от своя страна са поставени за повече мобилност и ограничаване на излишните движения. Разгледайте характеристиките на представения от Венус модел. Ергономичен работен офис стол 8520 с подлакътници, еко кожа с мрежа – черен:

офис стол
  • Висока облегалка и удобна седалка с газов амортисьор за регулиране на височината;
  • Моделът е с много добра лумбална опора и дизайн тип седалка на автомобил;
  • Люлееща опция помага да релаксирате при нужда от почивка;
  • Седалката е тапицирана с еко кожа, а гърбът в комбинация еко кожа с мрежа.

Модел притежаващ най-добрите характеристики, които ще помогнат за ежедневния ви комфорт по време на работа.

Основни причини да поръчате офис столове от интернет магазин

Покупката онлайн вече стана много по бърз и лесен начин да се сдобием с нещо. Когато оборудвате офис пространство и ви трябват най-качествените работни столове е добре да се обърнете към интернет магазините защото:

  • Има богато разнообразие – изборът е много голям и всеки ще открие модел подходящ като функционалности, качество и цена;
  • Бърза и безплатна доставка – над определена сума търговецът ще извърши доставката напълно безплатно;
  • Високо качество на изработка – артикули с гарантиран произход и качество на материалите.

В удобно за вас време на спокойствие може да разгледате и да проучите детайлно всички неща, които ви интересуват. Не пропускайте възможността да направите фирмата си приятно и комфортно място за работа на всички служители.