спален комплект

Кралските спални, които ще пожелаете да притежавате

Кой не би избрал да се къпе в лукс и да спи като крал в собствената си спалня? А тенденциите, които днес ни представя пазара определено са невероятно впечатляващи от гледна точка на дизайни и модели. Да се похвалиш пред потенциално завоевание и да го впечатлиш с кралска спалня? Да, може да има и такива романтици…, но важно е човек наистина да се понесе на крилете на своите индивидуални желания и усещания за да постигне удовлетворението от пълноценна почивка и спокоен сън. Кралските спални от Арена днес ни предлагат някои наистина впечатляващи модели, които с огромно удоволствие ще ви представим в днешната публикация, защото знаем, че и за вас добрия и качествен са от значение, независимо от това дали ползвате леглото сами или в приятна компания.

Луксозен спален комплект Eva Bianco Gold

Това спално бижу ще ви отведе в приказните нощи на Шехерезада. Несравнимо удоволствие и комфорт е да спите в уникалното легло с размери 180/200. Стила е бароков, детайлно изпипан до съвършенство, готов да задоволи и най-изтънчения ви вкус. За да бъде спалната ви атмосфера с кралско излъчване то имате нужда именно от този невероятен модел Eva Bianco Gold. Преливащ лук и изящество е това, което получавате комплекта мебели, който включва:

Луксозен спален комплект
  • Голямо легло и елегантна табла, подчертаваща златистите орнаменти типични за модела;
  • Величествен гардероб с опция за избор измежду такъв в 4 или 6 крила;
  • Скрин;
  • Нощни шкафчета;
  • Очарователно огледало.

Едва ли сте си мечтали за такъв разкош, но ето че сега от арена ви го представят на символична цена.

Луксозен спален комплект Rombo

Ако бароковите елементи ви идат в повече, но държите на лукса и величественото усещане в спалнята то ето, че луксозен спален комплект Rombo е вашето решение. Нежен и безпрецедентно изпипан модел, който притежава всичко необходимо, от което се нуждаете. Той е удивителен и разполага с:

  • Прекрасно огромно легло с тапицирана табла;
  • Шесткрилен гардероб и огледало;
  • Нощни шкафчета.

Насладете му се, защото със сигурност ще можете да си позволите този фантастичен кралски модел.