детско обзавеждане алиса

Как да обзаведем лесно мечтаната детска стая

Ако искате да изненадате детето си с нова и красива стая може да поръчате мебелите онлайн и то в готов комплект. Така много бързо ще обзаведете помещението и ще бъдете сигурни, че в него са включени основните мебели с различни практични допълнения. Актуални модели може да разгледате онлайн в сайта на https://www.venus.bg/детска-стая/детски-стаи-комплекти/модулно-детско-обзавеждане-сити-конфигурация-1-олд-стайл-графит. Най-важното условие което търсите, а именно безопасността на децата е гарантирана, от качествено изработените артикули. В момента мебелите се правят от MDF и ПДЧ плоскости, които притежават перфектни характеристики като здравина, устойчивост и стил.

Основни стъпки за избор на функционално обзавеждане в комплект

Детската стая е помещението в което вашето малко съкровище прекарва цялото си свободно време у дома. Тя трябва да му носи радост, мебелите в нея да му харесват и всичко да бъде подредено красиво и елегантно. За да изберете подходящите мебели в комплект, трябва да прецените пространството с което разполагате. Измерете точно местата където смятате да разположите артикулите и съобразете с тези размери избрания модел. Погрижете се да има достатъчно място за подредба на вещи и дрехи, защото в една детска стая това е най-важното. Практичните легла притежават допълнителни чекмеджета в основата, което ви позволява в тях да подреждате доста от дрешките. Винаги е наличен достатъчно голям гардероб както бюро и шкафове. Venus.bg представя нов модел който ще ви заинтригува. Модулно детско обзавеждане в комплект Сити Конфигурация 1 – Олд стйл/Графит:

модулно обзавеждане сити
  • Готова модулна конфигурация комплект „Сити „ се състои от легло с табла и две чекмеджета;
  • Бюро с чекмедже и вратичка;
  • Етажерка, както и голям трикрилен гардероб с две чекмеджета отдолу;
  • Притежава всичко необходимо за обзавеждането на една детска или юношеска стая;
  • За Ваше по-голямо удобство вратите са оборудвани със специални панти за плавно затваряне;
  • Леглото е подходящо както за еднолицев, така за двулицев матрак;
  • Гардеробът е с удобно разпределение – два лоста за закачалки и рафтове в средата.

Стилен модел, който би се харесал на всеки тийнейджър. Цветовете са актуални и перфектно комбинирани. Когато подреждате оформете различни зони, за да бъде достатъчно удобно.

Да купим ли мебелен комплект изработен от ПДЧ

С времето този материал се наложи в мебелното производство и днес голяма част от артикулите са направени именно с него. Той се обработва много по-лесно от дървесината по-лек е, но в същото време достатъчно устойчив и здрав, за да се използва дори от деца. Цената е достъпна, а мебелите притежават ламинирано покритие което ги прави стилни и лесни за почистване. Разгледайте всички модели и преценете кой от тях ще бъде най-подходящ за вашето жилище.