Легло

Спално обзавеждане с включен матрак – изгоден вариант

Интериорът на спалнята може да съдържа много мебели, така че към избора на всеки трябва да подходим с доста внимание и отговорност. Доказано е че интериорът на спалнята има пряко въздействие върху хората. Всеки знае, че най-важният елемент в спалните комплекти е леглото, но то е просто една рамка, без правилния матрак към него. Предлагаме ви да погледнете разнообразните предложения на https:/venus.bg/спални/спални-комплекти/спални-комплекти-с-матрак/ и да откриете вашите мечтани нови мебели.

Спалният комплект – какво искаме да съдържа

Когато в спалнята има само легло, тя няма да изглежда нито уютна, нито функционална. Ето защо в процеса на избор на мебели за тази зона от дома ви е добре да заложите на спален комплект с матрак Венус. Всички компоненти в обзавеждането на комплекта са подбрани в един стил и когато подредите, от всичко ще лъха хармония. Да не пропускаме факта, че получавайки матрак към вашето ново легло, ще икономисате време и пари, а спалнята ви е готова за употреба още същата нощ. Ако спалнята с матрак, която сте избрали няма в комплекта си скрин, не се колебайте да си го вземете отделно. Тази мебел символизира спалното помещение и въпреки компактните си размери, съхранява достатъчно голямо количество дрехи.

Спалня

Спален комплект Кармен с матрак от Венус – изискан модел с множество функции:

  • Намалена цена – бюджетно предложение от 1667 лв на 1401 лв;
  • Отличава се със своите естетични елементи и ярък червен цвят, подходящ за темпераментните натури;
  • Таблата на леглото е тапицирана с бяла еко кожа с червени елементи и декор;
  • Спално легло с матрак, амортисьорен механизъм и две нощни шкафчета;
  • Уникален гардероб с плъзгащи врати огледало и монтирани лунички;
  • Добавете и практичен скрин.

Когато организирате подреждането на спалния комплект с матрак, имайте предвид, че аранжирането е ваш личен избор и може да използвате цялата си фантазия. Магазин Венус ви очаква!